Apparaten en accessoires
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
1 pot
Ingrediënten
-
grof rietsuiker200 g
-
vanillestokje in tweeën gesneden1
-
rabarber geschild en in stukken (4 cm)450 g
-
aardbeien gepeld en gehalveerd100 g
-
vers geperst citroensap (± een halve citroen)20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
56 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
3772 kJ /
898.1 kcal
Vetten
1.1 g
Vezels
13.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
213 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Aan tafel 2022!
10 recepten
Benelux
Benelux
Rabarber
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ijs van chocolademousse
3 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2 Std.
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Confituur van ananas en gember
40 Min
Sinaasappelconfituur met Campari
1 Std. 35 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Aardbeienjam
1 Std. 5 Min
Appelmoes
20 Min
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min